28 липня 2022 року рішенням Білоцерківської міської ради вулицю Офіцерську було перейменовано на честь Генерал-полковника Геннадія Воробйова. А сьогодні на одній з будівель вулиці розміщено відповідну інформаційну табличку та адресний покажчик в присутності батька Петра Воробйова та ініціатора Олександра Русса, депутата міської ради, який навчався з Геннадієм Воробйовим в командному училищі.

Геннадій Петрович Воробйов - Почесний громадянин міста Біла Церква (посмертно). За сумлінну та бездоганну службу генерал-полковник Геннадій Воробйов удостоєний звання Лицаря орденів Богдана Хмельницького всіх ступенів, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, багатьма медалями та відзнаками Міністерства оборони України та інших силових структур держави.

Він народився 25 червня 1961 року в місті Ахалкалакі (Грузія) у родині військовослужбовців. У 1978 році він закінчив 10 класів Білоцерківської середньої школи №7 та вступив до Київського вищого загальновійськового командного училища. У 1993 році закінчив Військову академію ім. М. Фрунзе.

Військову кар’єру розпочав із командира взводу та пройшов всі посади до першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України.
Учасник бойових дій, кандидат історичних наук. У 2009-2014 рр. обіймав посаду командувача Сухопутних військ Збройних Сил України. З початком агресії проти України генерал-полковник Воробйов брав участь у розробці багатьох військових операцій. Під час проведення антитерористичної операції на сході України у 2014 році займав посаду першого заступника керівника антитерористичного центру при Службі безпеки України – керівника АТО на території Донецької та Луганської областей. Геннадій Воробйов мав позивний «Вільний», завжди займав активну громадянську позицію, докладав великих зусиль для розвитку Збройних Сил України та підготовки висококваліфікованих офіцерських кадрів. Останні місяці свого життя генерал-полковник Воробйов передавав бойовий досвід наступному поколінню військових, керуючи Національним університетом оборони ім. Івана Черняховського.